Wouter Bandstra

Geboren op 20 november 1981 te Stavoren. Een rustig en observerend kind. Gestart op de Mavo waarna ik de MTS Bouwkunde mocht afronden. In 2002 volgde een studie aan het Conservatorium in Zwolle, hoofdvak elektrische gitaar welke is afgerond in 2006.
In 2002 heb ik tegelijk met de studie ook het bedrijfje Playing2live opgericht, o.a. voor gitaarlessen zodat ik doordeweeks kon lesgeven en natuurlijk elk weekend de buhne op!

In 2005 zijn mijn vrouw Lia en ik getrouwd waarna we inmiddels drie kinderen mochten verwelkomen. Veel plezier hebben we inmiddels ook van een pleegzoon.

In 2007 startte de studie Godsdienst Pastoraal Werker welke in 2013 is afgerond en al in 2012 kwam de aanstelling als parttime voorganger van de Baptisten Gemeente Sneek.
De werkzaamheden voor het eigen bedrijfje namen toe, gitaarleraar én dominee.

Sinds 2020 is daar ook nog een nieuwe functie aan toegevoegd: UNIE-ABC coördinator van baptisten gemeenten in de regio Friesland met onderaan een vak dat zich geografisch uitstrekt van Lelystad tot aan Zwolle. Daarin mag ik de link zijn tussen de lokale kerken en het landelijke dienstverleningscentrum.

De volgende termen definiëren me: passie, ondernemingszin, doorzettingsvermogen, zelfredzaamheid, betrokkenheid en creativiteit.